applications

Uppkopplad belysningsstyrning

Spara pengar och energi med trådlösa lösningar för smart gatubelysning och belysning i offentliga miljöer

W-DALI för inomhus belysning AirGlow för gatubelysning

Trådlös ljusstyrning för gatubelysning är mer kostnadseffektiv och enklare att driftsätta än kabellösningar samtidigt som dynamisk ljusstyrning ökar känslan av trygghet för boende och invånare. 

I smarta städer kan energiförbrukningen minskas genom dynamisk och behovsstyrd ljusstyrning både utomhus och i offentliga inomhusmiljöer som kontor, skolor, varuhus etc. 

ENERGIBESPARING

Spara kostnader och minska elförbrukningen med anpassningsbar och närvarostyrd gatubelysning.

SÄKERHET

Smart ljusstyrning och kontroll säkerställer att belysningen upprätthåller en trygg miljö för invånarna.

INGEN PRENUMERATION

Inga långsiktiga avtal eller återkommande avgifter, bara en engångskostnad.

PXL_20230320_181009783-2

AIRGLOW -TRÅDLÖS LJUSSTYRNING FÖR GATUBELYSNING

AirGlow minskar energiförbrukningen, har en omedelbar effekt på människors känsla av trygghet och möjliggör belysning för den biologiska mångfalden. AirGlow kombinerar avancerad trådlös ljusstyrning för gatubelysning med unik skalbarhet för uppkopplad belysningsstyrning.

Med en Zhaga Book 18-kontakt och LumenRadios tillförlitliga trådlösa mesh-teknik blir AirGlow en kommunikationsnod/ meshnod och erbjuder en helt unik ”connectivity-out-of-the-box”-lösning inom segmentet ljusstyrning för utomhusbelysning.

DALI ljusstyrning –
Med AirGlow får du ett trådlöst styrsystem och en smart ljusstyrning som kan programmeras för avancerad nattdimring och tillsammans med rörelsesensorer tända ljuset till förinställd effekt på mindre än en sekund. Ingen rörelse -ingen belysning – inget slöseri.

Wireless DALI, W-DALI

W-DALI – Trådlös DALI för inomhusmiljö

Gör ditt installationsprojekt mer lönsamt med trådlös DALI. LumenRadios W-DALI är en trådlös DALI-kabel – det perfekta alternativet till att dra DALI kabel för ljuskontroll, speciellt för renoveringsprojekt.

Enkel installation
W-DALI förkortar installationstiden, förenklar planeringen och gör det möjligt för entreprenörer att ta sig an jobb i byggnader där det helt enkelt inte är möjligt att dra nya kablar.
W-DALI DIN rail installeras på DIN skena bredvid befintlig DALI-styr-enhet, och W-DALI noden kan ansluta upp till 10 armaturer samtidigt. Nätverket skapas med en enkel knapptryckning.

Fullt kompatibel
Använd valfri DALI-styrenhet eftersom W-DALI är fullt kompatibel med DALI standarden. Adressering av sensorer, belysningsarmaturer och belysningsstyrning är helt transparent gentemot standarden. W-DALI är helt enkelt en trådlös DALI kabel.