applications

Gatubelysning

Trådlös ljusstyrning för smart utomhusbelysning

Gatubelysning utgör en betydande del av en stads energibudget och kan ibland utgöra upp till hälften av dess totala energiförbrukning. Kommuner strävar idag efter att minska sina kostnader och uppnå hållbarhetsmål – att byta till trådlös närvarostyrd belysning är en optimal strategi för energibesparing.

ENERGIBESPARING

Minska elförbrukning och energikostnader med behovsstyrd gatubelysning.

SNABB INSTALLATION

Effektiv och användarvänlig installation möjliggör snabba projektavslut

ENKEL DRIFTSÄTTNING

Använd vår smartphone-app för smidig inställning av scener och grupper.

AirGlow, trådlös styrning för smart utomhusbelysning, möjliggör minskad elförbrukning genom behovsstyrd gatubelysning.

Video

AirGlow – Simplifying energy-efficient outdoor lighting

Continue
AirGlow

AirGlow – trådlös behovsstyrd gatubelysning

Kostnadseffektiv och energieffektiv belysningskontroll för smart utomhusbelysning.

Smart gatubelysning för kommuner och städer

AirGlow reducerar elförbrukningen, bidrar till att skapa en tryggare miljö för invånarna och möjliggör belysning som gynnar biologisk mångfald. Den kombinerar avancerad trådlös kontroll för gatubelysning med en unik och skalbar teknik.

 

Tillförlitlig trådlös meshteknik

Kombinationen av en Zhaga Book 18-sockel, LumenRadios tillförlitliga trådlösa mesh-teknik, tunable white funktionalitet, enkel driftsättning och installation via Bluetooth samt överlägsen räckvidd gör AirGlow till en unik lösning för belysningsstyrning.

 

Behovsstyrd belysningskontroll

Med AirGlow får du smart belysningsstyrnings som tillsammans med sensorer kan programmeras för nattsänkning – vid eventuell rörelse aktiveras full belysning på mindre än en sekund. Ingen rörelse = ingen belysning = ingen energi slösas bort.

LumenRadio_cognitive-coexistence_frequency-hopping

Vad gör AirGlow så tillförlitligt?

AirGlow är – som alla av LumenRadios produkter – byggd på en unik teknologi som förutser och hittar den bästa kanalen att sända på. Den hoppar till den minst upptagna frekvensen på millisekunder och säkerställer att din signal förblir stark även där det finns tusentals andra trådlösa enheter i drift. Vi kallar det Cognitive Coexistence – du kan kalla det sinnesfrid.